Volgers

zondag 19 juni 2011

Project Workshop-dag KrejaTeja
Gisteren ben ik dus in Maarssenbroek geweest bij de Open Dag / Workshop-dag van KrejaTeja. Ik heb er een erg gezellige dag gehad !! En ik heb kennis gemaakt met Mieke en Nellie ; mijn collega-DT-ers bij het KrejaTeja-team. Met Mieke samen heb ik de workshop gedaan. We hebben een erg leuk doosje gemaakt met een kaart erin. Het was wel flink doorwerken om het ( zo goed als ) af te krijgen. Gelukkig kregen we er een byzonder uitgebreide beschrijving bij. Mieke en ik hebben er wel een beetje een eigen draai aan gegeven....En vanmorgen heb ik nog de finishing touch gedaan. Tilda hebben we ingekleurd met de Aquamarkers ; voor mij de 1e keer. Het lijkt een beetje op het inkleuren met de Distress-inkt. De hele dag werden we goed verzorgd door de moeder van Thea ; Corry. ( koffie , thee , fris , lunch , soep ) En ik wil ook even de heerlijke zelfgemaakte cakejes van Paula vermelden !! Na de workshop nog even gewinkeld en daarna weer huiswaarts. Thea , Jan , Paula , Corry en Jacqueline : Bedankt voor de super gezellige dag !! Tot de volgende keer !

5 opmerkingen:

 1. Prachtig resultaat!!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat is die mooi geworden een plaatje vond het heel leuk je te ontmoeten

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi ja hij is echt super hoor,en vond het ook leuk om je te ontmoeten,en zeker komen wij elkaar nog eens tegen .
  groetjes Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat kom dit me bekent voor:-) Je hebt je kaart mooi afgemaakt Christa, leuk om die knoop nog een keer terug te laten komen!
  Ik vond het leuk kennis met je te maken en we gaan elkaar vast nog wel eens 'live' zien!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw ziet er super uit Christa!!
  Spijtig dat ik er niet bij kon zijn, maar ik heb me op vakantie ook geamusseerd :) hihi.. leuk dat je al een paar dt maatjes hebt ontmoet!
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen