Volgers

vrijdag 25 maart 2011

5 kilo ....


MADE BY HENDRIEN

Hier even een berichtje over heel iets anders dan kaarten : Samen met 3 scrap-vriendinnen zijn we afgelopen januari een soort van lijn-clubje begonnen. Tijdens ons midweekje weg kwamen we er achter dat we alle 4 toch zeker wel 10 kilo kwijt willen....En dat gaat natuurlijk stukken beter als je het met elkaar doet. Dus zo gezegd , zo gedaan. Ik moet zeggen dat het me deze keer heel goed af gaat ; tot nu toe ben ik er al 6 kwijt !! We hadden met elkaar afgesproken dat degene die het eerst de 5 kilo zou halen , die krijgt van de anderen een verrassings-envelop met de post. En laat ik nou de 1e zijn die aan de 5 kilo zit....En dus lag er deze week een verrassings-envelop op de deurmat. Een bescrapte envelop. Twee van ons groepje doen sinds kort enveloppen bescrappen en dat doen ze zo mooi ! En nu heb ik er eentje zelf gekregen. Ik ben er heel blij mee ! Hendrien : Super bedankt ! En als we met elkaar de 10 kilo hebben gehaald , dan gaan we iets heel erg leuk scrapperigs doen ( een leuke workshop ergens met een weekendje weg daaraan gekoppeld....of zoiets ; dat weten we nog niet precies ). Dus dat stimuleert wel weer om vol te houden. Zo , ik ga weer gauw verder. Vanmiddag shoppen met mijn dochters in Eindhoven !! Gezellig ! Alvast een fijn weekend gewenst allemaal !

6 opmerkingen:

 1. whow wat goed van je, knap hoor, en wat een leuke stimulans die prachtige vlop, enne leuke foto heb je geplaatst

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap hoor om zo af te vallen!!! En wat een super mooie enveloppe!! Nu nog even de laatste loodjes en echt die wegen niet zwaar:)

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi hoi,

  Wat een goed idee zeg!!
  Ik ben ook aan het worstelen met de kilootjes..ben er sinds twee en halve week bijna 3 kwijt!! Alleen krijg ik niet zo`n mooie envelop want ik doe het in mijn eentje..Ik ga elke morgen een heeeel eind lopen ...en dat help me goed..voel me ook een stuk fitter...Succes met de andere kiloojtes

  Groetjes Janet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed van jou zeg!! En da's leukj shoppen toch als je 5 kilootjes lichter bent! Scheelt zomaar een kledingmaat :) Groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed van je, Christa. Jullie hebben het samen heel goed hierover nagedacht. Zo hou je het ook veel langer vol. Veel succes met door te gaan!
  groetjes Ula

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Christa,

  Een supergoed idee, om elkaar zo te steunen!! Volhouden hé!!!

  En die gescrapte envelop is héél origneel! Super!!

  Groetjes, Saskia :)

  BeantwoordenVerwijderen