Volgers

maandag 18 april 2011

The Day After....

En toen was het alweer voorbij.... De Art Specially-beurs in Zeist. Afgelopen weekend hebben we 2 dagen heerlijk kunnen kijken , kopen , kletsen en workshoppen. Ik heb veel bekenden gezien en kennisgemaakt met 1 van mijn collega-DT-dames Neline ; zij gaf op de zaterdag een hele leuke workshop bij Miekelotte : een stempelafdrukje inkleuren met distress-inkt en daarmee een tag maken. Bij Thea ( van KrejaTeja ) heb ik ook een hele leuke workshop gedaan : een stempelafdrukje inkleuren met Twinkling H2O met daarbij een pakket om een mooie tag te maken. De 3e workshop heb ik gedaan bij Marga van Hobbystempels : ook een tag die je moest bewerken met distress-inkt en embossingpoeder ; dit geeft een erg leuk effect. Het was naar mijn idee toch wel wat rustiger op de beursvloer dan vorig jaar. Je kon overal op je gemak kijken en aanschuiven bij de diverse workshops. Kort gezegd : Ik heb een heerlijk weekend gehad !! De batterij is opgeladen en ik bruis weer van de ideetjes. Hieronder zie je nog wat foto's van mijn aankopen.7 opmerkingen:

 1. Sohee, jij hebt lekker ingekocht! Leuk dat je Neline hebt ontmoet. Ik ken haar van de hobbywinkel hier om de hoek! En met Thea zit ik in het DT van Derwent, die ken ik dus ook! Jammer dat ik je niet heb gezien...
  Veel plezier met je aankopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo te lezen heb je het erg leuk gehad!! heb even de foto's aangeklikt om je aankopen wat groter te zien! Ziet er allemaal fantastisch uit ben weer reuze benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken.
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja...ik zie het al...jij kunt weer lekker aan de slag!!
  heerlijk al die nieuwe spulletjes!!
  Veel plezier ermee!!

  Groetjes Janet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk wat je allemaal hebt ingekocht, prachtig, lekker genieten!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een leuke spulletjes gekocht. Ik ben zaterdag ook geweest en heb ook weer allemaal leuke dingen gekocht.
  Groetjes Astrid & Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amaai Christa, wat een leuke aankopen heb je gedaan, je gaat niet weten waar je eerst moet mee beginnen werken. Het amusement in ieder geval.
  Grtjes
  Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oehhh...ook jij hebt hele leuke spulletjes gescoord in Zeist zie ik, benieuwd naar de creaties die er van gaan komen!
  xxDebbie

  BeantwoordenVerwijderen