Volgers

maandag 1 augustus 2011

IK BEN ER WEER !!!!2 Heerlijke weken Frankrijk zitten er helaas al weer op.... We hebben het erg fijn gehad. Mooi weer ( niet zo stabiel als andere jaren , maar wel STUKKEN beter als hier.... ) , fijne camping , de meisjes hadden genoeg vriendinnen en vermaakten zich prima ( en wij dus ook ) , zwemmen , lezen , relaxen. De batterij is weer opgeladen !! Toch vind ik het ook altijd weer fijn om thuis te zijn. Alle dieren weer om me heen en al mijn eigen vertrouwde spulletjes. De afgelopen weken heb ik helemaal niks scrapperigs gedaan ( paste ook niet meer in de auto.... ) en ik moet zeggen dat het nu wel weer begint te kriebelen. Dus vanaf vandaag ga ik weer op bezoek bij de diverse blogs ; kijken wat jullie allemaal voor moois hebben gemaakt !! En dan hoop ik gauw weer een eigen creatie te kunnen plaatsen....8 opmerkingen:

 1. Welcome back Christa! Blij te lezen dat je een leuke vakantie hebt gehad. Die van ons moet nog beginnen:-)
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Christa, ik zit nog in Frankrijk en idd. niet zo best weer, tenminste niet hier in de Franse Ardennen. Maar vandaag was echt de 1e lekkere dag en het zou de rest van de week ook goed blijven. Lieve groetjes, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Christa, zo te horen heb jij het heel leuk gehad :) Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken met zoveel opeengestapelde inspiratie ;) hihi..
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom thuis, fijn dat jullie het naar je zin gehad hebben.
  gr Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welkom terug Christa en heerlijk dat jullie zo hebben genoten.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent weer van harte welkom in de wereld van de bloggers.
  Lieve groetjes hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Welkom thuis Christa wat heerlijk dat jullie zo hebben genoten de fotos zien er ook heel mooi uit

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen