Volgers

vrijdag 9 maart 2012

Afscheid nemen is moeilijk....Een week na de crematie van mijn lieve vader is het allemaal nog zo onwerkelijk. Het is hard om te beseffen dat hij er gewoon echt niet meer is. We troosten ons met de gedachte dat hem langer lijden bespaard is gebleven. Via deze weg wil ik iedereen hartelijk danken voor de hartverwarmende berichtjes , mailtjes en kaartjes. Dat heeft me ontzettend goed gedaan. Langzaam begin ik de draad weer op te pakken. Zo ook met het bloggen. Ik hoop jullie allemaal binnenkort weer een bezoekje te kunnen brengen....

18 opmerkingen:

 1. Hoi Christa,
  Ik ben wat minder op blogs geweest de afgelopen weken en heb je bericht over je vader dan ook gemist. Ik wil jullie dan ook alsnog heel veel sterkte toe wensen bij het dragen van dit verlies.
  liefs Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Christa, neem de tijd en ik wens je nogmaals veel sterkte!! Het gemis zal altijd blijven!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Christa,

  Meis ik leef zo met je mee.
  Weet wat het is om je paps te verliezen.
  Neem de tijd om het een plekje te geven heel belangrijk.
  Het is zo onwerkelijk dat je hem echt niet meer kan zien, omhelzen, advies vragen noem maar op.
  Wat blijft zijn de mooie herinneringen die zijn heel waardevol.
  Heel veel sterkte ik denk aan je.

  Liefs, Lieb

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook mij is het bericht over je vader ontschoten.
  Bij deze alsnog heel veel sterkte.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor het grote verlies, mijn ouders ben ik 30 jaar kwijt maar het gemis gaat nooit over als je een goede band had, probeer het een plekje in je hart te geven, dan blijft hij altijd bij je en je zal merken dat op sommige momenten je hem ook kan voelen.
  xoxoxox Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Christa, dit moment komt voor ons allemaal en hoe je het ook wendt of keert, dat doet pijn. Ik hoop dat de goede herinneringen de overhand zullen nemen boven het verdriet van het gemis. Liefs, Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Christa,

  Het is maar goed dat de wereld om ons heen gewoon verder gaat met hun dagelijkse gebeurtenissen. Deze gebeurtenissen zullen jouw helpen om de draad weer op te pakken en je verlies een plekje te geven. Ook ik heb bijna drie jaar geleden mijn vader moeten verliezen. Het gemis blijft maar je zal zien dat de pijn en het verdriet verzacht. De herinneringen nemen straks de overhand en grote kans dat je daar veel kracht uit put! De lente is in aantocht en ook dat zal je goed doen :D Bij mij in ieder geval wel :)

  Liefs, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Christa,
  Gecondoleerd met je vader!! Wat erg voor jullie allemaal. Ik ben 3 weken niet in blogland geweest en schok net erg van je bericht. We wensen jou en je familie heel veel sterkte toe de komende tijd.
  Liefs Astrid & Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach meid, wat naar is het toch als iemand die je dierbaar is er niet meer is. Ook al besef je verstandelijk wel dat het beter is zo. Ik wens je nogmaals veel sterkte!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel sterkte hoor Christa, wat zullen jullie hem missen.... hou je taai!!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel veel sterkte Christa voor jou,je gezin en familie!!
  Groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Christa,
  Wat fijn iets van je te horen! Het zal tijd nodig hebben en gun dat jezelf... Geef het een plekje, hij zal altijd bij je zijn!
  Liefs Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Christa gecondoleerd met het verlies van je vader, ik weet wat het is ik ben twee jaar geleden mijn vader verloren maar het gemis blijft maar de mooie herinneringen blijven je bij, sterkte gewenst.

  lieve groetjes Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik wens jullie nog heel veel sterkte met alles, wat erna komt en ik hoop dat je snel de draad weer op zal pakken, ook blijft het moeilijk zonder je vader.
  Liefs van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel veel sterkte voor jou en je familie met dit zware verlies.

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey Christa, fijn dat je er weer bent. En zulk groot verlies heeft inderdaad tijd nodig. Het fijne is dat de herinneringen altijd zullen blijven. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Fijn dat je weer een beetje zin hebt om te bloggen, ik wens je heel veel sterkte liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hey Christa,
  Wat fijn om weer wat van je te horen, ik wens je heel veel kracht toe de komende tijd om dit verlies een plekje te geven, je zal hem altijd in je hart en in je herinneringen meedragen!!
  Lieve groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen