Volgers

donderdag 20 oktober 2011

Verdrietig nieuws....Vandaag heb ik tussen de bedrijven door deze nieuwe Tilda ( afdrukje gekregen van een lieve blogvriendin.... ) ingekleurd met de Derwents. Kleuren werkt voor mij altijd al therapeutisch , maar nu nog meer. We hebben gisteren verdrietig nieuws gekregen : Mijn vader ( 72 jaar ) heeft een kwaadaardig gezwel in 1 nier. Hij zal binnenkort geopereerd moeten worden. Dit maakt de nabije toekomst voor hem en voor ons allemaal erg onzeker.... We kunnen alleen maar hopen op een goede afloop.
Het kaartje dat ik met dit afdrukje ga maken komt as. maandag pas op mijn blog ; dan gaat er weer een nieuwe challenge van start op ons blog Dutch Magnolia Lovers. Met de huidige challenge kun je nog tot vrijdagavond 24 uur meedoen. Er zijn nog niet zo heel erg veel deelnemers , dus des te meer kans om een mooie prijs te winnen. Neem vlug een kijkje.

Bedankt voor jullie bezoekje en tot de volgende kaart !


17 opmerkingen:

 1. Oh Christa, dat is schrikken. En zoals je al zegt, jullie gaan een onzekere spannende tijd tegemoet. Heel veel sterkte en weet dat er heel veel mensen met je meeleven.

  Bedankt voor je schitterende kaart.
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooohh Christa, dát is zeker heel verdrietig nieuws.... wat zullen jullie ontzettend geschrokken zijn.... om je een beetje moed in te spreken: mijn schoonmoeder heeft ook een gezwel in 1 nier gehad en is ook geopereerd en het gaat hartstikke goed!! Nou weet ik wel dat elk geval anders is maar het kan zo maar zijn dat dat al afdoende is hoor, hou moed!!!!! Het is heel erg te hopen dat ze er op tijd bij zijn en het niet verder zit dat die nier.... Héééél veel sterkte voor jou, je vader en je verdere familie!!!!

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou ja zeg, vergeet ik helemaal er bij te zetten dat je je stempeltje zo mooi hebt ingekleurd... gelukkig kan je daar wat afleiding in vinden....

  gr. arjette.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi crista, dat is schrikken zeg! de wereld staat dan helemaal op zijn kop he?! weet er ook alles van. Houdt moed! je plaatje is een plaatje :-) ben benieuwd wat je ervan maakt. tot snel Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een verdrietig nieuws voor jullie allemaal. Ik hoop dat het allemaal zal meevallen, heel veel sterkte met afwachten!!
  Je hebt het afdrukje weer super mooi ingekleurd.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een rot nieuws zeg ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe xx christa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een naar nieuws jullie gaan zeker een spannede tijd tegemoet maar ze kunnen heel veel tegenwoordig wens jullie heel veel sterkte .

  En je afdrukje is heel mooi ingekleurd

  Liefs Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een vervelend nieuws Christa. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe de aankomende tijd. Je afdrukje is trouwens prachtig ingekleurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Christa, wat een verdrietig nieuws. We wensen jou en je familie heel veel sterkte toe de komende tijd!
  Je afdrukje is weer prachtig ingekleurd. Fijn dat je daaruit een beetje afleiding kunt vinden.
  Groetjes Astrid & Larissa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ohhh Christa wat een naar bericht voor jullie, heel veel sterkte voor de komende tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh bah, meid. Oudere ouders, ik wens je sterkte met je vader!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jakkes Christa! Dat is schrikken zeg... Ik wens jou en je familie heel veel sterkte de momende tijd.
  Wat een lieve Tilda heb je gekregen zeg!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een vreselijk nieuws zeg. Zo bizar dat je wereldje met 1 bericht compleet in kan storten. Ik wil je langs deze weg ontzettend veel sterkte toewensen. Ga alvast een kaarsje voor jullie branden op een goede afloop!
  De tilda is echt een schatje zeg! Fijn dat je hier een beetje afleiding kan vinden, dat scheelt een boel :) Sterkte meid!

  Annika

  BeantwoordenVerwijderen
 14. heel veel sterkte met dit verdrietige nieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een verschrikkelijk nieuws hebben jullie te horen gekregen. Ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe Christa.
  Liefs, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een verdrietig nieuws Christa, heel veel sterkte voor jullie de komende tijd!
  Liefs Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen