Volgers

dinsdag 19 april 2011

Workshops Zeist



Dit is de tag die ik bij Thea gemaakt heb ( althans....het afdrukje heb ik bij haar gekleurd en de tag heb ik gisteravond nog afgemaakt ). Het inkleuren is met de Twinkling H2O gedaan ; voor mij een nieuwe techniek. Het geeft een mooi subtiel glinster-effect.



Hier zie je het ingekleurde afdrukje ; helaas zie je weinig van de glinstering....



Dit is de tag die ik bij Neline heb gemaakt. Het afdrukje is ingekleurd met de distress-inkt. Het ging me beter af als voorheen....maar ik blijf het 1 van de moeilijkste technieken vinden om in te kleuren. Ik heb altijd ruzie met het water ; dan weer teveel , dan weer te weinig....Kwestie van veel oefenen , denk ik.



Het eind-resultaat van het inkleuren viel niet tegen.... ( al zeg ik het zelf ).



En dit is de tag die ik bij Marga gemaakt heb. We hebben lekker zitten kliederen met distress-inkt en embossingpoeder. Dit geeft een prachtig effect....ook weer heel moeilijk te zien op de foto. De afbeelding is een stempel van Stempelglede , afgedrukt met archival inkt op glossy paper van Ranger. Ook dat ziet er super uit. Net een echte foto....

12 opmerkingen:

  1. Ziet er super uit allemaal Christa!
    Groeten Kristel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie tags, ook hele mooie kleuren gebruikt!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige tags Christa.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige tags heb je gemaakt,

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat zijn ze alle drie mooi, Christa. Dan moet ik zelf ook zo snel mogelijk iets leuks maken met mijn mini stempeltje.
    Wat leuk, dat je het gezellig hebt gehad in Zeist, maar het kan bijna niet anders met zo veel moois in je boodschappenmandje! ;D
    groetjes Ula

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vind ze alle drie super, enne ik vind dat je erg mooi gekleurd hebt hoor met de distress!!!
    groetjes Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Christa, zo zeg, jij bent goed bezig geweest!! Je Distress techniek ziet er heel professioneel uit hoor, ondanks dat je het moeilijk vindt. Zelf vind ik het één van de leukste technieken om te doen. Ik heb veel gehad aan de workshop die ik laatst bij Monique Lokhorst heb gevolgd. Zij is echt zoo goed erin. Groetjes, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  8. What gorgeous tags. Wishing you and your family a safe and happy Easter holiday and thanx for joining us at MDUC this week.
    xXx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Your tags are gorgeous!
    Thank you for joining us at MDUC this week.
    Hugs Anne Kristine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wowie, allemaal prachtige kunstwerkjes hoor!
    xxDebbie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lovely Magnolia creations! Beautiful! So glad you linked up to All That Scraps Magnolia Challenge! Thanks for playing!

    BeantwoordenVerwijderen