Volgers

woensdag 14 september 2011

De Date Met 2 Mannen ....

Gisteravond had ik dan mijn date met 2 mannen ; 2 mede-leerlingen van de lagere school ( en dan praten we over zo'n 35 jaar geleden....). Tijdens de middelbare school jaren zijn we elkaar uit het oog verloren. En eentje ervan was nog wel mijn allereerste vriendje ! Via Schoolbank zijn we weer in contact gekomen met elkaar. De avond was super gezellig ! Zo leuk om elkaar weer te zien na al die jaren en herinneringen op te halen. We hebben heel veel gekletst , gelachen , foto's gekeken en ondertussen een lekker hapje gegeten. De avond was veel te snel om. Hopelijk zien we elkaar nog eens.
Hieronder het kopie-bericht van begin september met de kaarten die ik voor ze gemaakt had. Ik geloof dat ze zoiets nog nooit hadden gezien....

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende kaart !!
Nee , jullie zien niet dubbel....Ik heb gewoon 2 dezelfde kaarten gemaakt. En ik zal jullie ook vertellen waarom. Via Schoolbank ben ik in contact gekomen met 2 oud-leerlingen van de basisschool waar ik vroeger op zat. 2 jongens , waarvan er eentje mijn 1e vriendje was....Eigenlijk hoorde er bij ons groepje ook nog mijn jeugd-vriendin Nicole ; maar met haar kunnen we niet in contact komen helaas. Eind september hebben we een reunietje gepland in de vorm van een hapje en een drankje in een restaurant in Nuenen ; de plaats waar we onze jeugd hebben doorgebracht. Dus dat wordt heel veel oude koeien uit de sloot halen....Ik heb er zin in !! Uiteraard heb ik toestemming gevraagd aan mijn man ; ik heb tenslotte een date met 2 mannen !!
En zoals jullie wel kunnen begrijpen wil ik niet met lege handen aankomen....dus een ideetje verzonnen voor een typische mannen-kaart in de stijl van een reunie. Dan kan ik ze meteen bij het uitleggen van mijn hobby een voorbeeld laten zien.... En dit zijn ze dus geworden. Hier laat ik ze nog even stuk voor stuk zien.6 opmerkingen:

 1. Hoi Christa, wow dat klinkt echt super gezellig. En wat een prachtige kaarten had je gemaakt. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe ze daarop reageerden.... groetejs ,Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat jullie een gezellige avond hebben gehad!
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een prachtige kaart Christa!!
  Groeten Kristel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Christa,

  De kaartjes zijn ontzettend leuk geworden.
  Je kan aan de poppetjes zien dat ze anders zijn.
  Wat ontzettend leuk om deze oude koeien uit de sloot te halen. Geloof meteen dat het te kort was en vet gezellig.
  Hoop voor jullie dat Nicole ook nog eens boven water komt dan is het geheel compleet.

  Heel veel liefs, en geniet nog ff lekker na.

  Lieb ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig was het zeker!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat het zo geslaagd was, je kaartjes zijn ook prachtig, echt heel mannelijk!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen